Audioblogi!


Audio, In Finnish / Monday, July 15th, 2019

Moikka kaikille taas! Tein ennen lyhyehköjä ääniblogimerkintöjä Kieku-sovellukseen. Nyt kun sovellusta ei enää ole, ajattelin siirtää homman tänne ns oikean blogin puolelle. Puhun näissä suomeksi erilaisista aiheista ja päivittäisistä jutuista joita mulle on tapahtunut.

Mulle saa lähettää aihe-ehdotuksia ja vaikka kysymyksiä Twitterissä jos semmoinen kiinnostaa. Juttelen mieluiten esimerkiksi aktivismista, läskijutuista, queer-elämästä, mielenterveydestä ja sen semmoisesta.

Apologies for yet another post in Finnish! This time it’s about audio blogging which I decided to pick up again. If you’re interested in a specific topic I might be able to make occasional special episodes in English as well, just let me know what you’d like to hear!