art.kisse.cat

Art, illustration and design by julius jokikokko.

Commission Guide: CUSTOM ART

Tilaustyöopas: Tilaustaide

Tämä opas on päivitetty 10/22. Kaikki hinnat ovat euroissa. Yleinen tuntitaksani on 30€/h.

Hinnat tällä sivulla ovat arvioita, ja lopullinen hinta sovitaan tilauksen yhteydessä. Verot sisältyvät hintoihin.

Hinnasto

Perushintaan sisältyy yksi hahmo tai yksityiskohdiltaan vastaava määrä esineitä yksinkertaisella taustalla. Monimutkaiset asennot, propit ja hahmot maksavat enemmän tuntitaksan mukaan.

Mikäli olet kiinnostunut edullisemmmista alennustuotteista, seuraile ko-fi-sivuani! Printtituotteitani löytyy myös eri palveluista ja Patreonissani on mahdollista ehdottaa aiheita ja tilata pieniä töitä.

Perushinnasto

Käyttäjäkuvat ja bannerit: 25-30€ käyttäjäkuva, 30€ banneri, 50€ molemmat kerralla.
Emojit: 15€/kpl tai 50€/4 kpl

Piirrokset: päät ja rintakuvat: 50€
Piirrokset: fanikissat 40€
Piirrokset: puoli- ja kokovartalokuvat: 60-80€
Piirrossivut: A5 25€, A4 40€, A3 60€

Maalaukset: päät ja rintakuvat: 50€
Maalaukset: puoli-ja kokovartalokuvat: 80€

NSFW puoli- ja kokovartalokuvat: 50€ – 90€
NSFW multiple characters: >70€

Yhden värin sarjakuvat: 30€/sivu (noin 4 ruutua, neliöformaatti)

Lisämaksut

Kiiremaksu

Mikäli tilauksesi on kiireellinen ja se pitää saada valmiiksi jonon ohi, loma-aikana tai ylityönä, perushintaan lisätään 50% kiiremaksu.

Muutosmaksu

Mikäli tilastasi täytyy muuttaa sen jälkeen, kun olet hyväksynyt luonnos- ja värisuunnitelman, hinta nousee tuntitaksan mukaan.

Postimaksu

Halutessasi voin postittaa paperille tehdyt teokset tilaajalle tai tilata digitaalivedoksista printtejä painotalosta. Tilaaja maksaa postimaksun Postin hinnaston mukaan, mahdolliset painokulut, sekä tilatessasi EU:n ulkopuolelle tullimaksut.

Lisenssimaksu

Mikäli tahdot tehdä tai teettää tilauksestasi painotuotteita, printtejä, tai muuta kaupallista materiaalia, perin lisäksi 17% lisenssimaksun normaalista tuntitaksasta ja mahdollisesti prosenttimäärän tulevista voitoista. Tämä sovitaan erikseen. Töihini ei voi ostaa lisenssiä NFT-käyttöä varten. Kaupallinen lisenssi on lisäpalvelu, josta on mainittava tilausta tehdessä.

Käyttö

Tilaustöitä ei saa jälleenmyydä, printata, soveltaa, mintata tai muokata ilman erikseen tehtyä kirjallista sopimusta. Mikäli työni lisensioiminen kiinnostaa, ota yhteyttä sähköpostilla tai Twitter-yksityisviestillä.

Pidätän oikeuden käyttää mitä tahansa materiaaliani portfoliossani, nettisivuillani ja promomateriaalissani. En tee tilaustöistä oheistuotteita tai printtejä myyntiin.

Jono ja odotusaika

Teen tilaus- ja freelancetöitä opintojen ohessa. Pyrin ottamaan tilaajiin yhteyttä korkeintaan kolmen viikon kuluttua lomakkeen lähettämisestä tai kontaktoinnista, lukuun ottamatta suunniteltuja lomia ja kalenteripyhiä. Projektin laajuudesta riippuen kuva valmistuu yleensä noin kuukaudessa.

Kysymyksiä?

Ota yhteyttä sivustoni, sähköpostin tai Twitter-yksityisviestin kautta. Kiitos!

© 2023 art.kisse.cat

Theme by Anders Norén