Tilaustyöopas: Tilaustaide

Tämä opas on päivitetty 4/21. Kaikki hinnat ovat euroissa. Yleinen tuntitaksani on 30€/h.

Hinnat tällä sivulla ovat arvioita, ja lopullinen hinta sovitaan tilauksen yhteydessä. Verot sisältyvät hintoihin.

Hinnasto

Perushintaan sisältyy yksi hahmo tai yksityiskohdiltaan vastaava määrä esineitä yksinkertaisella taustalla. Monimutkaiset asennot, propit ja hahmot maksavat enemmän tuntitaksan mukaan. Mikäli olet kiinnostunut edullisemmmista alennustuotteista, seuraile ko-fi-sivuani!

Perushinnasto

Käyttäjäkuvat ja bannerit 26€ käyttäjäkuva, 30€ banneri, 48€ molemmat kerralla.

Piirrokset: päät ja rintakuvat: 30€
Piirrokset: puoli- ja kokovartalokuvat: 45€
Piirrossivut: A5 20€, A4 30€, A3 55€

Maalaukset: päät ja rintakuvat: 45€
Maalaukset: puoli-ja kokovartalokuvat: 80€

NSFW puoli- ja kokovartalokuvat 50€ – 90€
NSFW multiple characters 68+€

Yhden värin sarjakuvat 25€/sivu (noin 4 ruutua, neliöformaatti)

Lisämaksut

Kiiremaksu

Mikäli tilauksesi on kiireellinen ja se pitää saada valmiiksi jonon ohi, loma-aikana tai ylityönä, perushintaan lisätään 30-50% kiiremaksu.

Muutosmaksu

Mikäli tilastasi täytyy muuttaa sen jälkeen, kun olet hyväksynyt luonnos- ja värisuunnitelman, hinta nousee tuntitaksan mukaan.

Postimaksu

Halutessasi voin postittaa paperille tehdyt teokset tilaajalle tai tilata digitaalivedoksista printtejä painotalosta. Tilaaja maksaa postimaksun Postin hinnaston mukaan sekä mahdolliset painokulut.

Lisenssimaksu

Mikäli tahdot tehdä tai teettää tilauksestasi painotuotteita, printtejä, tai muuta kaupallista materiaalia, perin lisäksi 17% lisenssimaksun normaalista tuntitaksasta ja mahdollisesti prosenttimäärän tulevista voitoista. Tämä sovitaan erikseen. Kaupallinen lisenssi on lisäpalvelu, josta on mainittava tilausta tehdessä.

Käyttö

Tilaustöitä ei saa jälleenmyydä, printata, soveltaa tai muokata ilman erikseen tehtyä kirjallista sopimusta. Mikäli työni lisensioiminen kiinnostaa, ota yhteyttä sähköpostilla tai Twitter-yksityisviestillä.

Pidätän oikeuden käyttää mitä tahansa materiaaliani portfoliossani, nettisivuillani ja promomateriaalissani. En tee tilaustöistä oheistuotteita tai printtejä myyntiin.

Jono ja odotusaika

Teen tilaustöiden ohessa graafisen suunnittelijan töitä. Pyrin ottamaan tilaajiin yhteyttä korkeintaan kahden viikon kuluttua lomakkeen lähettämisestä tai kontaktoinnista, lukuun ottamatta suunniteltuja lomia ja kalenteripyhiä. Projektin laajuudesta riippuen kuva valmistuu yleensä enimmillään kuukauden sisällä tilauksesta.

Kysymyksiä?

Ota yhteyttä sivustoni, sähköpostin tai Twitter-yksityisviestin kautta. Kiitos!

Pages: 1 2